Թեթև աղցան թույլ աղը դրած սաղմոնով
Թեթև աղցան թույլ աղը դրած սաղմոնով
Ողջույն ընկերներ
Այսօր կկիսվեմ շատ հեշտ, բայց միևնույն ժամանակ շատ նրբաճաշակ և պիկանտ աղցանի բաղադրատոմսով: Այն իդեալական կհամալրի ձեր տոնական ճաշացանկը:
Աղցանը զարմանալու աստիճան համեղ է, չի թողնում ծանրության զգացողություն և պատարստելու համար պահանջում է նվազագույն ջանք և ժամանակ:
Դե ինչ, մեզ անհրաժեշտ է.
Բաղադրիչները՝
Հազարի տարբեր տեսակներ – 1 կապ
Վարունգ – 3 հատ
Չերի լոլիկ – 10-12 հատիկ
Կարմիր և նարնջագուն բուլղարական պղպեղ – կեսական հատ
Թույլ աղը դրած սաղմոն – 150 գր.
Կարմիր սոխ – կես գլուխ
Սամիթ, մաղադանոս և համեմ – յուրաքանրյուրից մի քանի ճյուղ
Թանձրուկի համար
Մեղր – 1 թ. գդ.
Ձիթայուղ – 4-5 ճ. գդ.
Սոյայի սոուս – 1 ճ. գդ.
Հատիկավոր մանանեխ – 1 լիքը թ. գդ.
Աղ՝ ըստ ճաշակի
Թարմ աղացած սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Սկզբում պատրաստենք թանձրուկը
Բոլոր բաղադրիչները լցնում ենք փոքրիկ բանկայի մեջ և համեմում աղով ու պղպեղով:
Պինդ փակում ենք կափարիչն ու թաթահարում, որպեսզի բոլոր բաղադրիչները լավ միախառնվեն:
Թասի մեջ լցնում ենք կտրատված հազարը, կանաչեղենը, բանջարեղենը, բարակ կիսալուսնաձև կտրատված սոխը և սաղմոնի բարակ շերտերը:
Ավելացնում ենք թանձրուկը, խառնում, աղցանը տեղափոխում մատուցման ափսեի մեջ և անմիջապես էլ մատուցում:
Ցանկության դեպքում կարելի է զարդարել քունջութի թեթև բոված սերմերով:
Ամենայն բարիք և բարի ախորժակ
Բաղադրատոմսը կարող եք Save անել՝ սեղմելով վերնագրի ներքևում գտնվող կոճակը:
Այլ բաղադրատոմսերի համար անցեք հղումով:
Ինչպես նաև հետևեք մեզ Facebook-ում և Instagram-ում
Այս բաժնում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել Kisvir.am հարթակի ադմինիստրացիայի տեսակետների հետ
Կարող եք դիտել նաև
[quads id=7]
Stay connected