Կանաչ լոբով աղցան – իմ ֆիրմային գաղտնիքով
Կանաչ լոբով աղցան
Ողջույն ընկերներ, այսօր մեր գլխավոր բաղադրիչը կանաչ լոբին է: Առաջին հայացքից հասարակ պրոդուկտ, որից կստանանք անմահական աղցան:Բաղադրատոմսը՝
Կանաչ լոբի - 1կգ
Բուլղարական պղպեղ - 1 կանաչ, 1 կարմիր
Համեմ - 1 կապից մի փոքր քիչ
Սոխ - 1 գլուխ
Մարինադի համար՝
Քացախ - 2 ճ. գդ.
Ձեթ - 2 ճ. գդ.
Շաքարավազ - 1 թ. գդ.
Աղ - 1 թ. գդ.
Սև պղպեղ - 1 պտղունց
Կարող եք Screen անել բաղադրատոմսի նկարը ☺️
Պատրաստման եղանակը՝
Մինչ ուտեստին անցելը՝ կիսվեմ ձեզ հետ իմ բացահայտած նոու-հաուով.
եթե որևիցե մի աղցանի բաղադիչների մեջ կա սոխ, ապա մինչ աղցանի մեջ այն ավելացնելը՝ մարինացրեք սոխը: Այսպես ցանկացած աղցան ավելի հարուստ և յուրատատուկ համ կստանա:
Կանաչ լոբով աղցան
Ուրեմն սկսենք մարինադից.
Սոխը պետք է բարակ կիսալուսնաձև կտրատել, պղպեղները բաժանել 2 մասի, հեռացնել կորիզներն ու նույնպես բարակ շերտերով կտրատել: Ավելացնում ենք քացախը, ձեթը, շաքարավազը, աղն ու սև պղպեղը : Ամբողջը լավ խառնում ենք իրար, փակում կափարիչով և ողջ գիշեր թողնում սառնարանում: Անկյունաձև կտրատում ենք լոբին շատ բարակ, խաշում, այնուհետև ջուրը քամում և թողնում սառչի: Լոբու վրա ավելացնում ենք մարինացված սոխն ու պղպեղը՝ մարինադի իրենց հյութով: Հետո ավելացնում ենք մանր կտրատված համեմը: Վերջում, ըստ ցանկության, կարող ենք ավելացնել 1 կտրատված լոլիկ: Եվ վերջ, ընդամենն այսքանը, աղցանը պատրաստ է: Բարի ախորժակ☺️Կանաչ լոբով աղցան
Բաղադրատոմսը կարող եք Save անել՝ սեղմելով վերնագրի ներքևում գտնվող կոճակը:Այլ բաղադրատոմսերի համար անցեք հղումով:
Ինչպես նաև հետևեք մեզ Facebook-ում և Instagram-ում
Այս բաժնում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել Kisvir.am հարթակի ադմինիստրացիայի տեսակետների հետ
Կարող եք դիտել նաև
[quads id=7]
Stay connected