Սոուս` բանջարեղենների համար

Երբ ձեր տուն անսպասելի հյուրեր են եկել, իսկ դուք պատրաստի ոչինչ չունեք, վերցնում եք բանջարեղեն. այն, ինչ կա ձեր սառնարանում, արագ պատրաստում եք սոուսը և ամոթով չեք մնում ☺️

Ձեր նախուտեստը պատրաստ է:

   

Բաղադրիչներ սոուսի համար.

սոուս, զակուսկի, զակուսկա, բանջարեղեն, նախուտեստ Սոուս - բաղադրատոմսը

 

Պատրաստման եղանակը.

 

Սոուսի համար անհրաժեշտ է պարզապես խառնել բոլոր բաղադրիչները, կտրատել բանջարեղենը և գեղեցիկ դասավորել ափսեի վրա:

Օրինակ ես մատուցում եմ փայտյա կլոր տախտակի վրա: Մեջտեղը դրեք սոուսը և վերջ:

Այս սոուսն իդեալական է նաև պանրային գնդիկների և հավի նագեթների հետ, որոնց բաղադրատոմսով ես արդեն կիսվել եմ ձեզ հետ:

 
  Բաղադրատոմսը կարող եք Save անել՝ սեղմելով վերնագրի ներքևում գտնվող կոճակը:

Այլ բաղադրատոմսերի համար անցեք հղումով:

Ինչպես նաև հետևեք մեզ Facebook-ում և Instagram-ում

  Բարի ախորժակ