Լորի ձու՝ լցոնված ձողաձկան լյարդով
Լորի ձու՝ լցոնված ձողաձկան լյարդով
Ողջույն ընկերներ
Այսօր կիսվելու եմ շատ հետաքրքիր նախուտեստի բաղադրատոմսով՝ լցոնված լորի ձու. շատ արագ, հեշտ, և, ամենակարևորը, համեղ:
Այսպիսի նախուտեստը շատ հարմար է տոնական սեղանին:
Եվ այսպես, մեզ անհրաժեշտ է.
Բաղադրիչները՝
Լորի ձու – 20 հատ
Ձողաձկան լյարդ – կես բանկա
Դիժոնյան մանանեխ – 0.5 թ. գդ.
Աղացած սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
Լորի ձու՝ լցոնված ձողաձկան լյարդով
Պատրաստման եղանակը
Լորի ձուն խաշում ենք 8-10 րոպե թույլ աղած ջրում:
Այնուհետև դրանք մի քանի րոպե թողնում ենք հոսող սառը ջրի տակ, որպեսզի հեշտ մաքրվի: Զգուշորեն մաքրում ենք կեղևը, երկայնքով կտրում և հեռացնում դեղնուցը:
Ձողաձկան լյարդն առանց յուղի խառնում ենք դեղնուցին, ավելացնում մանանեխը, սև պղպեղը և պատառաքաղով լավ տրորում:
Ստացված խառնուրդով լցոնում ենք սպիտակուցի կեսերը: Այնուհետև այդ կեսերը միացնում ենք փայտիկներով: Փայտիկները կարելի է զարդարել ձեր ճաշակով և հայեցողությամբ:
Օրինակ՝ ես ավելացրել եմ թթու վարունգ և հազարի կտորներ, իսկ նախուտեստը մատուցել եմ ձկան տեսականու հետ:
Ամենայն բարիք և բարի ախորժակ
Բաղադրատոմսը կարող եք Save անել՝ սեղմելով վերնագրի ներքևում գտնվող կոճակը:
Այլ բաղադրատոմսերի համար անցեք հղումով:
Ինչպես նաև հետևեք մեզ Facebook-ում և Instagram-ում
Այս բաժնում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել Kisvir.am հարթակի ադմինիստրացիայի տեսակետների հետ
Կարող եք դիտել նաև
[quads id=7]
Stay connected