Աղանդեր՝ Քամած Մածունով և Սև Թթով
Քամած մածունով և սև թթով աղանդեր
Ողջույն ընկերներ, այսօր կպատրաստենք թեթև ու շատ արագ պատրաստվող աղանդեր՝ հատուկ նրանց համար, ովքեր դիետա են պահում, բայց չեն կարողանում հրաժարվել քաղցրից:Պատրաստման եղանակը
Քամած մածունն ու շաքարի փոշին պետք է ձեռքի հարիչով (այսինքն` վենչիկով) լավ խառնել: Մի օգտագործեք միքսեր, որպեսզի զանգվածը չջրիկանա: Եթե դիետա եք պահում, շաքարի փոշին կարող եք փոխարինել 2 թ. գդ. մեղրով: Այնուհետև պետք է հեռացնեք թթի պոչերը: Պոչերը ես հեռացնում եմ մկրատով՝ հատիկ-հատիկ կտրատելով…հա, չմոռանաք ձեռնոցի մասին)))
Փաստորեն ամեն ինչ այդքան էլ հեշտ չէ :) նույնիսկ ամենահեշտ ուտեստն ունի իր թաքնված դժվարությունները: Այսինքն` դժվարը դժվար չէ, այլ` ժամանակատար ու ձանձրալի, իսկ ես իմ բոլոր բաղադրատոմսերը ձգտում եմ պարզեցնել և հեշտացնել, բայց այստեղ այդպես չստացվեց)))
Հետո մատուցելու համար նախատեսված բաժակի մեջ շերտերով ավելացրեք մածունն ու թութը:
Քամած մածունով և սև թթով աղանդեր կարելի է պատրաստել սեզոնային ցանկացած հատապտղով:
Քանի որ ես ինքս սև թթի սիրահար եմ, ու դրա սեզոնը շարտ կարճ է տևում, այս ընթացքում պատրաստում եմ հենց սև թթով: Ասեմ ավելին՝ երբեմն նույնիսկ ձմռանն եմ պատրաստում՝ օգտագործելով սև թթի մուրաբան:
Դրա համար մուրաբայի միջից հատիկները քամիչի վրա եմ լցնում՝ ավելորդ հեղուկը հանելու համար: Մուրաբայով պատրաստելու դեպքում մածունի մեջ չեմ ավելացնում ոչ մեղր, ոչ շաքարի փոշի: Պատրաստի աղանդերի վրա վերջում երբեմն կարող եմ ավելացնել մանր կտրատված ընկույզ (ցանկացած ընկուզեղեն): Աղանդերը կարող եք լցնել ինչպես առանձին բաժակների մեջ, այնպես էլ մատուցել մեկ ընդհանուր ափսեով՝ որպես աղցան: Դե ինչ, աղանդերն արդեն պատրաստ է և ձեզ մնում է միայն այն վայելել:
Բարի ախորժակ
Այլ բաղադրատոմսերի համար անցեք հղումով:
Ինչպես նաև հետևեք մեզ Facebook-ում և Instagram-ում
Այս բաժնում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել Kisvir.am հարթակի ադմինիստրացիայի տեսակետների հետ
Կարող եք դիտել նաև
[quads id=7]
Stay connected