Կարպաչո բազուկից՝ մանանեխա-մեղրային սոուսով
Կարպաչո բազուկից
Ողջույն ընկերներԱյսօր պատրաստելու ենք կարպաչո բազուկից. շատ պարզ, բայց նրբաճաշակ նախուտեստ, որը կզարդարի ցանկացած տոնական սեղան:
Եվ այսպես, մեզ պետք է.
Պատրաստման եղանակը.
Ջեռոցը տաքացրեք 180° աստիճան, բազուկը փաթաթեք ֆոլգայով և խորովեք 30 րոպե:Բազուկը կարելի է և խաշել, բայց խորովելու դեպքում նրա գույնն ու օգտակար հատկություններն ավելի լավ են պահպանվում:
Հատուկ սլայսերի՝ «Մանդոլինա» քերիչի օգնությամբ (տեսեք նկարը) կամ սուր դանակով բազուկը և բողկը կտրատում ենք շատ բարակ շերտերի:
Բազուկի վրա ավելացրեք ավելացրեք մի փոքր ձիթայուղ և լիմոնի հյութը: Թողեք այդպես մի փոքր մարինացվի:
Կարպաչո բազուկից
Պատրաստում ենք մանանեխա-մեղրային սոուսը.
Բլենդերի մեջ լցրեք սառը ձիթայուղը, մեղրն ու մանանեխը և հարեք 30 վայրկյան՝ մինչև կստացվի մայոնեզի կոնսիստենցիայի խյուս: Վերջում ավելացրեք լիմոնի հյութը:
Ափսեի մեջ շարեք բազուկը: Վրան մի փոքր քսեք պատրաստած սոուսից, Կենտրոնում դրեք բողկն ու ապանախի կամ ռուկոլայի տերևները:
Վրան շաղ տվեք մանրացված ընկույզ և վերջում լցրեք մնացած սոուսը:
Վուալյա և բարի ախորժակ ☺️
Բաղադրատոմսը կարող եք Save անել՝ սեղմելով վերնագրի ներքևում գտնվող կոճակը:
Եթե ցանկանում ենք բազուկից համեղ և շատ պիկանտ նաւոտեստ պատրաստեք, անցեք հղումով:
Այլ բաղադրատոմսերի համար անցեք հղումով:
Այս բաժնում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել Kisvir.am հարթակի ադմինիստրացիայի տեսակետների հետ
Կարող եք դիտել նաև
[quads id=7]
Stay connected