Հավով ռուլետ սպանախով և ֆետա պանրով
Հավով ռուլետ
Ողջույն, ընկերներ
Այսօր մեզ մոտ հավի կրծքամսով ռուլետ է՝ միջուկով:
Այն բավականին հեշտ է պատրաստվում՝ նվազագույն թվով բաղադրիչներով, բայց ստացվում է շատ գեղեցիկ և տոնական:
Այս ուտեստը կարելի է մատուցել ինչպես տաք վիճակում՝ ինչ-որ մի գարնիրի հետ որպես հիմնական ուտեստ, այնպես էլ սառը վիճակում՝ որպես օրիգինալ խորտիկ:
Միջուկը կարող է լինել ձեր հայեցողությամբ. օգտագործեք այն, ինչ ձեզ դուր է գալիս, օրինակ՝ սունկ, բուլղարական պղպեղ, ընկուզեղեն, կաթնաշոռ և սալորաչիր:
Այս անգամ ես կպատրաստեմ սպանախով և ֆետա պանրով:
Եվ այսպես, մեզ պետք կգա.
Բաղադրիչները՝
Հավի կրծքամիս - 1կգ
Սպանախ - 200 գր.
Ֆետա պանիր - 150-200 գր.
Թթվասեր - 200 գր.
Դիժոնյան մանանեխ - 1 ճ. գդ.
Աղ, պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
Չորացրած կանաչի՝ ծիտրոն, օրեգանո, ռեհան՝ ըստ ճաշակի
Հավով ռուլետ
Պատրաստման եղանակըԼվանում ենք հավի կրծքամիսն ու չորացնում թղթե սրբիչով:
Հորիզոնական կտրում ենք կրծքամիսը շերտերի:
Յուրաքանչյուր շերտը ծածկում ենք սննդային թաղանթով և թեթև ծեծում երկու կողմից: Զգուշ եղեք, որպեսզի կրծքամսի կտորների վրա անցքեր չառաջանան:Ֆոլգայի վրա շարում ենք ստացված մսի կտորներն այնպես, որ դրանցից ամեն մեկի եզրը գա մյուսի վրա՝ ինչպես ցույց է տրված նկարում:
Համեմում ենք պղպեղով, չորացրած կանաչիներով: Մի ավելացրեք աղ, եթե պատրաստում եք ֆետա պանրով, իսկ եթե օգտագործում եք այլ անալի պանիր, ավելացրեք աղն ըստ ձեր ճաշակի:
Լվանում ենք թարմ սպանախն ու սրբիչով չորացնում: Այնուհետև սպանախի տերևները շարում կրծքամսի վրա, փշրում ֆետա պանիրն ու զգուշորեն փաթաթում ռուլետի պես:
Ռուլետի վրա բոլոր կողմերից քսում ենք թթվասերով և մանանեխով պատրաստված սոուսը:
Կարող եք նաև ռուլետն ամուր կապել խոհարարական թելով, սակայն սովորաբար բավական է միայն այն ֆոլգայի մեջ փաթաթելը:
Տապակում ենք ջեռոցում 40-50 րոպե՝ 200° ջերմաստիճանում:
Ռուլետը կտրելուց առաջ թողեք, որ այն մի փոքր հանգստանա:
Ահա և վերջ:
Ամենայն բարիք և բարի ախորժակ
Բաղադրատոմսը կարող եք Save անել՝ սեղմելով վերնագրի ներքևում գտնվող կոճակը:
Այլ բաղադրատոմսերի համար անցեք հղումով:
Ինչպես նաև հետևեք մեզ Facebook-ում և Instagram-ում
Այս բաժնում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել Kisvir.am հարթակի ադմինիստրացիայի տեսակետների հետ
Կարող եք դիտել նաև
[quads id=7]
Stay connected