Հավի Նագեթներ՝ Բեկոնով և Մոցարելլա Պանրով

Հավի նագետ, հավի նագետս, հավի նագեթ, հավի նագեթս, բեկոն, մոցարելլա պանիր, պանրով հավի նագեթներ, բեկոնով հավի նագեթներ, պանրով հավի նագետներ, պանրով հավի նագետսներ, բեկոնով հավի նագետներ, բեկոնով հավի նագետսներ Բեկոնով և մոցարելլա պանրով հավի նագեթների բաղադրատոմսը

 

Պատրաստման եղանակը՝

Ձեռոցը տաքացնել մինչև 200°C / 400°F:

 

2 կողմից համեմել հավի կրծքամսերը աղով և պղպեղով, այնուհետև ջեռոցում տապակել 30-35 րոպեի ընթացքում՝ մինչև պատրաստ լինելը:

 

Պատրաստի կրծքամիսը մանրացնել, փշրել. հանգիստ սա կարող եք անել ձեռքով:

 

Ավելացնել ձուն, ալյուրը, բեկոնը, սխտորի փոշին, ռոզմարինը, մոցարելլա պանիրն ու աղը: Ամբողջը լավ խառնել՝ մինչև միատարր զանգված ստանալը:

 

Հավի Նագեթներ՝ Բեկոնով և Մոցարելլա Պանրով

Տապակը բուսայուղով տաքացնել մինչև 180°C / 350°F:

 

Ձեռքերը պարբերաբար թրջել և ստացված զանգվածից միանման գնդիկներ ստանալ: Գնդիկները թաթախել պաքսիմատի մեջ, ասեմ ավելին՝ եթե տանն ունեք պարմեզան և եթե իհարկե սիրում եք այդ պանրի համը, կարող եք 1-2 ճ. գդալ մանր քերած պարմեզան ավելացնել պաքսիմատին. սա պարտադիր պայման չէ:

 

Նագեթները տապակել տաք բուսայուղի մեջ (ֆրիտյուրի նման) 2-3 րոպե կամ մինչև դրանք կդառնան ոսկեգույն:

 

Այնուհետև պատրաստի նագեթները դնել թղթից սրբիչի վրա՝ ավելորդ յուղը հեռացնելու համար:

 

Ձեզ մնում է սա պատրաստել և արագ ուտել. իմ ընտանիքում սրանք վերջանում են վայրկյանական:

   

Բարի ախորժակ


Այլ բաղադրատոմսերի համար անցեք հղումով: 

Ինչպես նաև հետևեք մեզ Facebook-ում և Instagram-ում

 

համեղ բաղադրատոմս, ուտելիք, նագեթս, նագետ, նագեթ, բարի ախորժակ, արագ ուտեստ, navov inch epel, uteliq, baxadratoms, havov uteliq, naget, nuggets