Բեկոնով ռուլետներ – համեղ ու նրբաճաշակ նախուտեստ
Բեկոնով ռուլետներ.
Բաղադրատոմսը՝
Ապխտած բեկոն (պրոշուտո կամ խամոն - 8 կտոր
Թթվասեր - 1 թ. գդ.
Այծի փափուկ պանիր - 8 թ. գդ.
Ռուկոլա - 1 կապ
Փոքր վարունգ - 2 հատ
Հարմարության համար կարող եք Screen անել նկարը☺️Պատրաստման եղանակը՝
Այծի պանիրը տրորում ենք պատառաքաղով՝ միատարր զանգված ստանալու համար և լցնում 1 թ. գդ թթվասեր, որպեսզի կոտրենք պանրի աղիությունը:
Բեկոնի յուրաքանչյուր կտորի եզրին քսում ենք մեկական թ. գդ. այծի պանիրը: Այնուհետև համեմում՝ ըստ ճաշակի: Պանրի վրա դնում ենք ռուկոլան այնպես, որ նրա տերևները բեկոնի երկու կողմերից դուրս գան: Դնում ենք 2 ական բարակ կտրատված վարունգի ձողիկները:
Պինդ, քիպ փաթաթում ենք ռուլետները: Դրանք կարող ենք թողնել ինչպես այսպես, այնպես էլ յուրաքանչյուրը մեջտեղից կտրել և կանգնեցում մատուցման ափսեի վրա:
Վերջ, հեշտ և օրիգինալ նախուտեստը պատրաստ է:
Բաղադրատոմսը կարող եք Save անել՝ սեղմելով վերնագրի ներքևում գտնվող կոճակը:
Այլ բաղադրատոմսերի համար անցեք հղումով:
Այս բաժնում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել Kisvir.am հարթակի ադմինիստրացիայի տեսակետների հետ
Կարող եք դիտել նաև
[quads id=7]
Stay connected