Բազուկով և կորեական գազարով աղցան
Բազուկով աղցան
Ողջույն ընկերներ
Այսօր ուզում եմ ձեզ առաջարկել շատ պարզ ու համեղ աղցան՝ մատչելի և հասանելի բաղադրիչներից:
Այն ստացվում է վառ, պիկանտ, իսկ աղցանին համն ու հոտը տալիս է գազարը՝ պատրաստված կորեական ձևով: Վերջինս դուք կարող եք գնել արդեն պատրաստի. վաճառվում է ցանկացած սուպերմարկետում՝ կիսաֆաբրիկատների բաժնում:
Գերազանց բաղադրատոմս է պահք պահողների համար:
Եվ այսպես, մեզ պետք կգա.
Բաղադիրչները՝
Բազուկ - 2 հատ մեծ
Կորեական գազար - 300 գր.
Մարինացված շամպինիոններ - 250 գր.
Նեխուրի (քարավուզի) ցողուններ ու տերևներ - 150 գր.
Սոխ - 1 փոքր գլուխ
Սալորաչիր - 6-7 հատ
Բուսայուղ - 3 ճ. գդ.
Սև աղացած պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
Աղ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակըԽոշոր քերիչով անցկացնում ենք խաշած բազուկը: Այն կարելի է նաև պատրաստել ջեռոցում՝ ֆոլգայի մեջ:
Խառնում ենք բազուկն ու կորեական գազարը:
Կտրատում ենք սոխը մանր խորանարդների ու տապակում բուսայուղի մեջ՝ մինչ ոսկեգույն դառնալը և ավելացնում բազուկին ու գազարին:
Ավելացնում ենք սունկը: Դրանք պետք է մեջտեղից կիսել ( եթե խոշոր են, ապա բաժանեք չորս մասի):
Արագ մարինացված սնկի բաղադրատոմսը տեսնելու համար անցեք հղումով:
Ավելացնում ենք մանր կտրատված քարավուզն ու երկարությամբ կտրատված սալորաչիրը:
Ամբողջը լավ խառնում ենք, համեմում աղով, պղպեղով և վերջ, մեր գունեղ ու թեթև աղցանը պատրաստ է:
Աղցանը գոնե մեկ ժամով դրեք սառնարանում համերը լավ միախառնվեն:
Բարի ախորժակ
Բաղադրատոմսը կարող եք Save անել՝ սեղմելով վերնագրի ներքևում գտնվող կոճակը:
Այլ բաղադրատոմսերի համար անցեք հղումով:
Ինչպես նաև հետևեք մեզ Facebook-ում և Instagram-ում
Այս բաժնում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել Kisvir.am հարթակի ադմինիստրացիայի տեսակետների հետ
Կարող եք դիտել նաև
[quads id=7]
Stay connected